Dead Space Remake’in 2023'te Çıkacağı Resmen Teyit Edildi

Orijinal oyunla karşılaştırma videosu da paylaşıldı

Geçtiğimiz gün EA, Dead Space için yeni bir geliştirici günlüğü yayını yaptı. Bu yayında oyundan görüntülere de yer verildi; dilerseniz şuradan izleyebilirsiniz.

Video içerisinde orijinal oyundan kesitlere de yer verilerek, oyunun ne kadar gelişim gösterdiği paylaşılmaya çalışılıyor. Cycu1 adlı YouTube kanalında da, orijinal oyunla bir karşılaştırma videosu paylaşılmış durumda, dolayısıya birebir bir kıyaslama yapmak mümkün:

Modellerde ve çevre tasarımında detayların artması zaten beklenen bir şey. Özellikle dikkat çeken noktalardan birisi ise, ışıklandırmanın ortaya çıkardığı fark. Bunun, oyunun atmosferine ne şekilde etki edeceğini görmek için merakla bekliyoruz. Anlaşılan o ki, bu bekleyiş 1 yıl kadar daha sürecek.

Bu geliştirici günlüğüyle birlikte oyunun çıkış takvimi için de bir bilgi paylaşıldı; oyunun pre-alpha aşamasında olduğu ve 2023’ün ilk aylarında çıkış yapmasının hedeflendiği bilgisi verildi. Geçtiğimiz gün paylaştığımız iddia da bu yöndeydi hatırlarsanız. Dolayısıyla, Jeff Grubb bir kez daha tutturmuş oldu diyebilir miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum