Dead Space Remake’in 2023’ün İlk Aylarına Ertelendiği İddia Ediliyor

Daha önce ileri sürülen çıkış tarihi Ekim 2022 idi…

Dead Space gibi ikonik bir serinin yeniden yapım furyasından etkilenmemesi pek de mümkün değildi açıkçası. Sonuçta EA de beklentiyi boşa çıkarmadı, Dead Space Remake’in geliştirilmekte olduğunu ilan etti geçtiğimiz yıl. Ama o zamanda bu zamana halen bir çıkış tarihi ilan edilmiş değil.

2022 içerisinde çıkış yapması beklenen oyun ile ilgili ileri sürülen iddialardan birisi Ekim ayında geleceği yönündeydi. Bu iddianın da sahibi olan Jeff Grubb, aldığı yeni duyumlara göre oyunun çıkışı için artık 2022 yılının hedeflenmediğini, yeni hedefin 2023’ün ilk ayları olduğunu söylüyor.

Grubb; “Açıkça bir şey söylenmedi, içeriden aldığım bilgiler bu yöndeydi (Oyunun Ekim ayında çıkış yapmasının hedeflendiği iddiasını kastediyor). Ama artık böyle bir hedefleri yok, onun yerine 2023’ün ilk aylarını hedefliyorlar” derken, bunun oyunun geliştirilme sürecinde bir sorun olduğuna işaret etmediğini, aksine ellerinden gelen en iyi şekilde çıkarabilmek için gayret gösterdiklerini de ekliyor sözlerine

“Bu oyunun çok iyi olacağından emin olmak istiyorlar. Çünkü, başarılı bir çıkış yaparsa gelecekteki projeler için de sağlam bir zemin oluşturacak” diyor Grubb.

Oyunu geliştiren Motive, bu akşam yeni bir Dead Space geliştirici günlüğü yayını yapacak. Bakalım bu yayında buna benzer yorumlar gelecek, çıkış takvimi ile ilgili bir ipucu verilecek mi.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
12 Mart 2022 12:00

bunun demake'ini piyasaya sürseler o orjinalinden de güzeldi remake'e bile gerek yoktu.

Parolamı Unuttum