Deadpool 2 Bekleyişi Sandığımızdan Kısa Sürecek

 

Beyaz perdenin en haylaz kahramanı olan Deadpool önümüzdeki aylarda yeni macerasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Son gelişmelere bakılırsa ikinci film bekleyişimiz zannettiğimizden iki hafta daha kısa sürecek!

Başrolünde Ryan Reynolds'ın yer alacağı Deadpool 2'nin 1 Haziran'da vizyona girmesi bekleniyordu. 20th Century Fox'un programında yaptığı değişiklikle birlikte bu tarih 18 Mayıs'a çekildi. Yani filmi beklediğimizden iki hafta daha erken seyredeceğiz gibi görünüyor. Bu hamle sayesinde yaramaz kahramanımız Disney'in Solo: A Star Wars Story filmiyle mücadele etmek zorunda kalmayacak. Yani hem stüdyo kazanacak, hem biz.

Elbette değişiklikler Deadpool ile sınırlı kalmadı. Örneğin The New Mutants tam 10 ay ertelendi! 13 Nisan'da seyretmeyi beklediğimiz filmin yeni vizyon tarihi 22 Şubat 2019 oldu. Aynı şekilde Gambit'in de 14 Şubat 2019'dan 7 Haziran 2019'a kaydırıldığını görüyoruz. Bu değişiklikten tek etkilenmeyen film ise X-Men: Dark Phoenix oluyor.

Tarihlerdeki değişimin asıl nedenini bilmiyoruz ama Deadpool 2'yi erken izlemekten şikayetçi olamayacağım doğrusu. Tabii henüz filmin Türkiye'deki vizyon tarihi netleşmiş değil. Fakat tahminlerimiz filmin ülkemizde de erken gösterime gireceği yönünde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum