Deadpool 2'nin Yönetmeni Ayrıldı

Ne ters gidebilir ki derken...

Eleştirmen ile seyircilerin beğenisini kazanan, şimdiye dek çekilen R-rated filmler içinde en çok hasılat yapan Deadpool’un devamının geleceği kısa sürede kesinleşmişti. Devam filminin bütçesi artacak ve daha çok karakter eklenecekti. Durumdan herkes memnundu. Yakın zamana kadar…

Ne yazık ki geçtiğimiz gün Deadpool’un yönetmeni Tim Miller, devam filminin yönetmenliğinden ayrıldığını duyurdu. Sebebi ise Deadpool'u oynayan Ryan Reynolds ile yaşadığı fikir uyuşmazlığı. Söylenene göre kendi özel efekt stüdyosu olan Miller devam filminin daha stilize bir tarza sahip olmasını isterken Reynolds ilk filme +18 yaş sınırını getiren o müstehcen-komediye yoğunlaşmış. Aynı zamanda filmin yapımcısı da olan Reynolds’ın, filmin oyuncu kadrosu ve tasarımı üzerinde söz hakkı olması da yönetmenin geri adım atıp nihayetinde bırakmasını açıklıyor.

Bir diğer rivayete göre ise ayrılık sebebi Cable karakterini canlandıracak oyuncu üzerinde anlaşmazlık yaşamaları. Miller, Cable rolü için Bloodline dizisinden Kyle Chandler’ı düşünmüş. Ancak Reynolds bunu kabul etmemiş ve stüdyo da Reynolds’a destek çıkmış.

Peki şimdi ne olacak? Öpüşüp barışacaklarını düşünmediğimiz için filmin yapımı yeni bir yönetmen bulunana dek askıya alınacak. Ryan Reynolds, Deadpool rolü için biçilmiş kaftandı buna laf eden yok. Ancak filmin bu kadar başarılı olmasında Tim Miller’ın etkisi de büyüktü. İnsan yönetmeni değiştikten sonra çakılan devam filmlerini düşündükçe bir miktar endişeleniyor.

Deadpool’un devamının hikayesi ilk filmde olduğu Rheet Reese ve Paul Wernick tarafından yazılıyor. Deadpool’un popüler karakterlerinden Domino da devam filminde olacak. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum