Deadpool 3'ün Çekimleri Bitti

6 ay sonra sinemalarda izleyebileceğiz

Marvel Sinematik Evreni'nin haşin çocuğu Deadpool, üçüncü filmiyle geri dönüyor. Son filminin üzerinden tam 6 yıl geçen serinin yeni filminin çekimleri tamamlandı. Açıklama, Deadpool'un ta kendisi olan Ryan Reynolds'dan geldi. Reynolds, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çekimlerin tamamlandığını duyurdu.

Yaptığı paylaşımda zorlu bir çekim süreci geçirdiklerine dikkat çeken Reynolds, Wolverine rolünü bir kez daha üstlenen Hugh Jackman'a ve yeni yönetmen Shawn Levy'e teşekkür etti. Reynolds ve Levy, daha önce Free Guy filminde de birlikte çalışmışlardı. Jackman da Twitter üzerinden "farklı" bir paylaşım yaptı.

Filmin kurgu ve düzenleme sürecinin 6 ayda tamamlanması gerekiyor. Eğer ekip bunu başarabilirse, filmi 26 Temmuz tarihinde beyaz perdede görme fırsatımız olacak. Tabii bunun ne kadar mümkün olacağını göreceğiz...

Deadpool 3 de, diğer pek çok proje gibi, Amerika'da başlayan grevlerden etkilenmişti. SAG-AFTRA grevi ile birlikte çekimleri ertelenen Deadpool 3, aynı zamanda sızıntılarla da başa çıkamamıştı. Öyle ki Jackman'ın filmde olacağını aylar önce öğrenmiş hatta kendisini ikonik Wolverine kostümü ile de görmüştük.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum