Advertisement

Deadpool 3'ün Yönetmenlik Koltuğuna Tanıdık Bir İsim Oturabilir

Ryan Reynolds, Hollywood'un Acun'u olacak gibi

Çizgi romanların beyaz perde uyarlamalarını değiştiren bir yapım olmuştu Deadpool ilk kez vizyona girdiğinde. İkinci filmi ile de büyük beğeni toplayan seri hakkında uzun süredir net açıklamalar gelmiyor. The Hollywood Reporter'ın son haberine göre ise yakın zamanda film hakkında yeni detaylar öğrenebileceğiz.

Bu detaylar arasındaki en dikkat çekici şey, Ryan Reynolds'un yakından tanıdığı isimlerin projeye dahil edilecek oluşu. The Adam Project ve Free Guy gibi filmlerde Reynolds ile çalışan yönetmen Shawn Levy, Deadpool 3'ün yönetmenlik koltuğuna da oturacak. Levy daha önce Night at the Museum serisi ile adını duyurmuştu.

Filmin senaristleri ise değişmedi -ki bu gerçekten sevindirici bir haber. Deadpool 3'te Rhett Reese ve Paul Wernick'in imzalarını göreceğiz böylece. İddialara göre Bob's Burgers'dan Wendy Molyneux ve Lizzi Molyneux-Logelin ikilisi de projeye bir şekilde katkıda bulunacak.

Ryan Reynolds'ın Deadpool rolünü bir kez daha canlandıracağı filmde Cable ya da Domino'yu görme fırsatımız da olabilir. Yine de bu iki karakter hakkında şimdilik bir açıklama yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum