Death Stranding’i Gören Şanslı İnsanlar Grubuna The Division 2 Ekibi De Katıldı

Bir biz göremedik Death Stranding'i, alacağın olsun Kojima-san...

Hideo Kojima, oyununu sırayla bütün oyun geliştiricilerine gösterecek herhalde. Daha önce Decima motorunu aldıkları Guerrilla Games ekibine ve şu sıralarda Control üzerinde çalışmakta olan Remedy Entertainment ekibine oyunu göstermiş ve hayranlık dolu değerlendirmelerini duyup memnun olmuştu Kojima:) Cory Barlog'da oyunu gören şanslı insanlar arasında olduğunu bir paylaşımında dile getirmişti. Hatta Death Stranding'e hayran kalanlar arasına yönetmen Jordan Vogt-Roberts da katılmıştı.

Bu kervana son katılanlar ise The Division 2 yapım ekibi oldu. The Division 2'nin kreatif direktörü Julian Gerighty twitter hesabından paylaştığı mesajla Kojima Productions'ı ziyaret edip Death Stranding'i görme fırsatına eriştikleri bilgisini paylaştı takipçileriyle:

Mesajında, The Division 2'nin geliştirme sürecinde pek çok önemli şey yaptıklarını ve diğer geliştiricilerden destek aldıklarını belirttikten sonra esas konuya geçiyor Gerighty; Hideo Kojima'ya misafir olduklarını ve "zihin yakan" oyununu gördüklerini söylüyor. Ve ekliyor "Sözüme inanın, Death Stranding zamanın ötesinde!"

Bu kadar insanın ağız birliği etmişçesine oyuna ilişkin benzer yorumlarda bulunması, bizleri çok farklı bir deneyimin beklediğine işaret ediyor olsa gerek. Umarım çıktığında bizler de aynı fikirde oluruz.

Death Stranding'in bu yıl içerisinde çıkacağı düşünülüyor. Çıkış tarihine ilişkin duyuruyu sabırsızlıkla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum