Death Stranding'deki Half-Life Eşyaları Gerçekten İşe Yarayacak

Sadece görüntüde kalmayacaklar yani

Death Stranding'in PC versiyonundan Half-Life temalı da içerik olacağını zaten oyunun Steam sayfası açıldığında görmüştük. Death Stranding'i PC'de satın aldığınızda Headcrab miğferine (yani tam miğfer sayılmaz ama kafanıza giydiğiniz bir şey sonuçta) ve Half-Life: Alyx'in Gravity Gloves eşyasına da sahip olacaksınız.

Bunların yalnızca kozmetik eşyalar olduğu düşünülüyordu ama Hideo Kojima yaptığı açıklamayla bu eşyaların oyun içinde bonuslar sunacağını söyledi. Yani bu bakımdan bu eşyalar Conan O'Brien'ın görevini tamamlayınca elde ettiğiniz Otter Hood'a benzeyecek. O eşya da daha hızlı yüzmenizi sağlayarak oynanışa katkıda bulunuyordu mesela.

Bu açıklamanın ardından bu eşyaların nasıl elde edileceği de soru işareti yaratmış oldu. Sonuçta oynanışa etki eden bir yapıları varsa, o halde oyunun başında herkese ücretsiz bonus olarak sunulmaları çok da mantıklı olmayabilir. Bu durumda bu eşyaların görevler sonucunda elde edileceğini varsayabiliriz. Tabii her ikisinin de halihazırda oynanış bonusu veren başka benzer eşyaların (Power Gloves) gibi görseli değiştirilmiş halleri olmaları da mümkün.

Fotoğraf moduna da sahip olan Death Stranding, 2 Haziran'da çıkacak ve kopya koruma sistemi olarak Denuvo kullanacak.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum