Death Stranding’in Çıkış Tarihi Yıllar Önce Belli Miydi Acaba?

En azından birileri buna inanıyor

Bizler Death Stranding’in resmi çıkışını bekleyeduralım, kimileri çoktan oyunu oynadı, yorumlarını yaptı, iyisiyle kötüsüyle tecrübelerini aktardı. Kimileri de eskilere, 2016 yılında E3’te yapılan tanıtıma gidip aslında oyunun çıkış tarihinin 8 Kasım olacağına dair orada bir işaretin saklı olduğunu iddia etti.

GermanStrands rumuzlu twitter kullanıcısı Death Stranding ile ilgili mesajında E3 2016’da yapılan duyurudan bir ekran görüntüsü paylaşıyor ve görselde bazı detayların oyunun 8 Kasım’da çıkacağını işaret etmiş olabileceğini öne sürüyor.

Görselde bazıları birbirine bağlı 11 harften aşağıya doğru 8 bağ indiğine dikkati çekiyor bahse konu kullanıcı. 2019’un Balina Yılı olduğunu ekleyip çıkış tarihinin taa 2016’da ilan edildiği şeklinde noktalıyor iddiasını.

Açıkçası çok iddialı bir önerme gibi geldi bana, bunun bir tesadüften ibaret olması kuvvetle muhtemel benim nazarımda. Ama yine de söz konusu kullanıcıyı takdirle karşılıyorum. Belki de o haklıdır, kim bilir? Bakalım Hideo Kojima bu iddia ile ilgili olarak da bir açıklama yapacak mı…

YORUMLAR
Ghost AssassiN
6 Kasım 2019 17:52

Her zaman bir çıkış tarihi belirlenir fakat her zaman yetiştirilmesi mümkün olmadığından kimi zaman açıklanmaz.Tabi bu demek değildir ki hiç ipucu da verilmez.İşin ucunda Kojima gibi easter egg seven biri varsa olmaması şaşırtır anca.

Kim bilir Death Stranding'de daha neler neler göreceğiz. :)

Parolamı Unuttum