Death Stranding’in PC Versiyonunun Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu

Haziran’da yine kıyıya vuracağız

Hideo Kojima, yıllar boyunca gizem dolu paylaşımları ve tanıtım videoları ile merakımızı uyandırmış, pek çok ünlü simayı oyununda misafir ederek heyecanımızı yükseltmişti. Sonuçta, PS4 sahipleri geçtiğimiz Kasım ayında Death Stranding ile buluştu. Kimileri beğendi, kimileri bir şey anlamadı, kimileri eleştirdi, kimileri övdü. Öyle ya da böyle oyun dünyasının önemli yapımlarından birisi olarak not edildi Death Stranding.

Oyunun çıkışından hemen önce yapılan duyuru ile PC versiyonunun da 2020 yaz aylarında geleceğini öğrenmiştik. Kojima’nın, “olabildiğince çok oyuncuya ulaşmak, oyuncuları birbirine bağlamak” gibi bir hedef belirlediği düşünüldüğünde, bu aslında beklenen bir gelişmeydi. Yapılan yeni duyuruyla oyunun çıkış tarihini ve PC içeriklerini de öğrenmiş olduk:

Duyuruda oyunun Steam ve Epic Games Store’a geleceği belirtilirken, yüksek fps desteği, fotoğraf modu, ultra geniş ekran desteği ve Half-Life’tan da bazı içeriklerinin bulunacağı eklenmiş. Oyun müzikleri albümü kısmında da daha önce paylaşılmamış 10 parçanın yer alacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu arada oyunun PC versiyonu Denuvo korumalı olarak çıkacak. Ne kadar süreyle Denuvo kullanılır, bilemiyoruz. Bir de fiyat meselesi var tabii. Oyunun Epic Store ve Steam'deki ön sipariş bedeli 399 TL. Biraz yüksek mi yoksa bana mı öyle geliyor, ne dersiniz sevgili Oyungezerler?

Son olarak oyunun PC versiyonunun dağıtımını üstlenen 505 Games'in Death Stranding sayfasına da bir göz atmak isteyebilirsiniz, indirilebilir bazı içerikler (duvar kağıtları ve telefon melodileri) sunuluyor.

PS4’ye oynayıp doyamayanlar veya PC versiyonunu bekleyenler takvimlerine 2 Haziran’ı not edebilirler. Bakalım PC oyuncuları Death Stranding'i beğenecekler mi, takipteyiz.

YORUMLAR
sSnake
3 Mart 2020 17:00

Mahsun Kırmızıgül oyun yapsa bundan daha kötüsünü yapamaz herhalde. Sen kalk o kadar oyuncuyu oynat üzerine de özenle müzik seçkisi yapıp ekle ama oyun bir halta benzemesin, neresinden tutsan elinde kalsın.

Oyunun estetikten yoksun rezalet ve berbat ötesi kapak tasarımı aslında oyunun bütününü özetler nitelikte ama anlayana. Meraklısına; Balmumunu poşete sarıp el feneri ile aydınlatsan aynı görseli elde edersin. Ve doyamayanlara gelsin...

 

allalla
3 Mart 2020 14:18

pahalı. 100 TL altına düşünce alacağım.

Parolamı Unuttum