Death Stranding’in Yeni Fragmanında Heartman’e Odaklanıyoruz

Trajik bir hikâye ile gelecek…

Death Stranding için geri sayım sürerken heyecanımız da artmaya devam ediyor. Bir yandan da yeni fragmanlar, yeni bilgiler geliyor. Paylaşılan son fragman Nicolas Winding-Refn tarafından canlandırılan Heartman karakteri ile ilgili:


Fragmanda da görüldüğü üzere, Heartman 21 dakikada bir ölüp diğer tarafa geçiyor ve 3 dakika boyunca orada kalıyor. Heartman bu süre içerisinde ailesini bulmaya çalışıyor. Fragmanda da hayatı 21 dakikaya sığdırmak üzerine bir tirat dinliyoruz kendisinden. Film ve müzik arşivinden, kitaplarından bahsediyor. Her şeyi 21 dakika içerisinde tüketmek durumunda. Ama aslında onun için daha önemli olan 3 dakikalık geçişler. Zira ailesini bulmak için elindeki bütün vakit o 3 dakikalık aralar. Günde 60 defa ölüp dirilen bir karakterimiz var elimizde. Trajik bir hikâyeye sahip olduğu da aşikâr.

Death Stranding, 8 Kasım’da PS4 için çıkışını gerçekleştirecek. İlginç karakterleri ve gizem dolu hikayesi ile farklı bir oyun deneyimi sunmayı vadediyor. Bakalım oyun severleri etkilemeyi başarabilecek mi. Büyük bir merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum