Death Stranding'in Yeni Karakter Posterleri Harika Görünüyor

Kojima işini biliyor

Hideo Kojima dün akşam Death Stranding fragmanıyla ortalığı kasıp kavurdu. Oyun artık nasıl bir hype yaratmışsa resmen onbinlerce kişi saatler boyunca Twitch yayınının başlamasını bekledi, saatlerce ekranda sürekli dönüp duran aynı videoyu ve el simgelerini izledi. Tümü de yayın başlayınca kaçırmamak, fragmana ilk elden şahit olmak içindi. Bu da Kojima'nın başarısı kesinlikle.

Kojima, fragmanın yayınlanmasının ardından Twitter mesajlarına devam etti ve oyunun yeni reklam materyallerini paylaşmaya başladı.


"Son fragmanda bazı yeni karakterleri ve isimlerini gördünüz. Bir kez daha her bir karakter için ayrı ayrı görseller hazırladık. SAM'in katrana bulanmış olduğu görsel de tamamen yeni" diyen Kojima, tüm karakterler için hazırladıkları posterleri paylaştı. Bunlardan bazıları daha önceden yayınlanan posterlerdi, diğerleri de temaya uygun biçimde yeni karakterler için yayınlanan posterler. Fragmanda gördüğümüz yeni isimler arasında Die-Hardman, Heartman, Higgs ve Mama da bulunuyor. Ayrıca Guillermo del Toro da ufak bir rolü olmasına rağmen posterlerde resmedilmiş.

Aşağıda aynı temaya sahip bu 9 posteri bulabilirsiniz, kim bilir belki siz de kaydedip saklamak istersiniz :) Resimlere tıklayarak gerçek boyutlarını görebilirsiniz.

Death Stranding, 8 Kasım 2019'da PlayStation 4'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
Kaan
30 Mayıs 2019 16:34

Margaret Qualley'in kısmeti açıldı sanırım. Netflix'in berbat Death Note uyarlamasından, Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding ve Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'a sıçradı adeta. Helal olsun.

sSnake
30 Mayıs 2019 11:26

Oyuncuların birbirleriyle global etkileşimi sanırım henüz detaylandırılmadı. Posterlerdeki "Tomorrow is in your Hands" yazısı da oyundaki bu mekaniğin ne kadar önemli olacağını iyice belli ediyor.

Parolamı Unuttum