Deathloop'un Son Sırrı Da Keşfedildi [Güncel]

Ağır spoiler içerir

Güncelleme: Orijinal haberde bölüm tasarımcısı Julien Eveille’in bahsettiği nihai sır çok geçmeden bulundu. Biz de haberimizi güncelleyelim dedik ama oyunun hikâyesine dair AĞIR SPOILER içerdiğini belirtelim. Deathloop’u oynama planınız varsa okuyup oyun tecrübenizi rezil etmeyin sonra:

Bildiğiniz üzere Fristad Rock’taki hedefimiz Fia bir nükleer reaktöre sahip ve bizi yakınlarında yakalarsa geri sayım başlatıp reaktörü patlatıyor. İşte oyunun son gizi de Twitter kullanıcısı @ElliotFinn’in ilk olarak bulup, Julien Eveille’den de doğrulattığı üzere bu nahoş sürpriz ile alakalı: bu geri sayım bitmeden çıkışa ulaşıp haritadan kaçabiliyoruz. Akabinde Updaam’a gidersek ise bir başka hedefimiz olan Harriet’ın megafonlardan millete patlama ile alakalı vaaz verdiğini, müritlerinin de aynı şekilde patlama ile alakalı diyaloglara girdiklerini görüyoruz. Eğer sabah saatlerinde Harriet’ı öldürdüyseniz de diyaloglar değişiyor. Ufukta ise patlamanın dumanını görebiliyoruz. Buradan Reddit kullanıcısı BorkowskiBoy'un yüklediği kısa bir videosunu da seyredebilirsiniz. 

- o -

Aynı diğer Arkane oyunları gibi çıkış yaptığı günden beri gündemden düşmüyor Deathloop. Önce aldığı notlarla dikkat çeken oyun, şimdi de "keşfedilmeyen gizemleri" ile gündemde. Arkane'in bölüm tasarımcısı Julien Eveillé paylaştığı tweet ile tartışmaların fitilini ateşleyen isim oldu.

Eveillé, yaptığı paylaşımda oyuncuların hala bir gizemi çözemediğini ifade etti. Tasarımcının ifadelerine göre bu "gizem" aslında sanıldığı kadar derinlerde değil. Hatta Eveillé bir adım ileriye giderek bu gizemin oyuncuların "gözünün önünde" olduğunu da paylaşmış.

Oyunculara sadece bu ipucunu veren tasarımcının bahsettiği gizemin çözülmesini merakla bekliyoruz. Bakalım gerçekten bu sürpriz ile şaşıracak mıyız?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum