Deep Diving Simulator Resmi Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak

Okyanusun derinliklerinde

27 Mayıs'ta çıkacak olan Deep Diving Simulator, resmi Türkçe dil desteğiyle birlikte gelecek. Yapımcılığını Juubee'nin üstlendiği ve "bugüne kadar yapılmış en sürükleyici dalış simülatörü" iddiasına sahip Deep Diving Simulator'un çevirisini AiBell Game Localization üstlenmiş.

Deep Diving Simulator'de dünyanın keşfedilmemiş sularında dalışlar yapacak, unutulmuş kalıntıları toplamaya, batık gemileri ziyaret etmeye, bilinmeyen canlı türlerini keşfetmeye çalışacağız. Oyunda oksijen ve basınç seviyelerine dikkat etmek de gerekecek çünkü oyunun simülasyon yanı ağır baıyor. Hatta şanslıysak Kayıp Şehir Atlantis gibi gizemleri bile ortaya çıkarmamız mümkünmüş.

Sualtı dünyasına ilgi duyan ama gerçek hayatta dalış yapma imkanı olmayan oyuncular için son derece ilgi çekici bir yapım gibi görünüyor. Deniz altında huzurlu huzurlu yüzeriz diye düşünüyordum ama elbette aşağıda köpekbalıkları, müren balığı gibi ciddi tehlikelerle karşılaşacağımız da garanti. Özellikle de Subnautica'yı sevenler için güzel bir oyun var yani karşımızda.

Deep Diving Simulator'un satış fıyatı bülteninde 20$ (çıkış fiyatı indirimli 15$ olacak) olarak görünüyordu ama henüz Steam'de bir fiyat bilgisi yok. Eğer stüdyonun diğer oyunları gibi bir fiyatlandırma yapılırsa çıkış fiyatı 24, normal fiyatı 32 lira olacak demektir. İlginizi çektiyse Steam sayfasını ziyaret edip istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Aybars Sapan
24 Mayıs 2019 07:14

Biz de bu oyunun iyi şekilde anılacağını düşünüyoruz. Ayrıca haber yayını için de teşekkür ederiz :)

Parolamı Unuttum