Deep Silver ve Codemasters'ın Yeni Oyunu Duyuruldu: ONRUSH

Codemasters'tan bu sefer arcade bir yapım

Formula 1, Dirt ve GRID serisiyle tanıdığımız İngiliz oyun firması Codemasters, bu sefer çoğu oyununun aksine tamamen arcade odaklı bir yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor. Paris Games Week’te Deep Silver ile birlikte duyurdukları ONRUSH’ın temel hedefi oyuncuları eğlendirmekmiş.

Codemasters’ın Chesire’daki yeni ofisinde geliştirilen (eskiden Evolution Studios’tu) oyundaki temel amaç yarış çizgisini bitirmek değil, diğer yarışçıları alt etmek. Yapımcıların dediğine göre RUSH adını verdikleri arabaya hem güç, hem de hız kazandıran mekanizma, oyunun eğlence seviyesini yükseltecekmiş. Oyunun yönetmeni Paul Rustchynsky “Ekip, ikonik arcade yarış oyunları oynayarak büyüdü, bu deneyimleri günümüz konsollarına tekrardan göstermek ve markete yeni bir şey katabilme fırsatını yakalamak çok güzel” diyor oyun için. 

Oyunun sadece Xbox One ve PS4 için gelmesini ise ekip “saf arcade yarış oyunu en iyi konsollara uygun” diyerek geçiştiriyor, kimseye çok inandırıcı gelmeyecek şekilde. 2018’in yazında piyasaya çıkacak ONRUSH için birkaç ekran görüntüsü ve bir fragman yayınlandı. Sizler neler düşünüyorsunuz? Gerçekten vaat ettikleri eğlenceyi verebilecek mi?

Onrush-screen-3

Onrush-screen-6

Onrush-screen-10

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum