Demon's Souls Remake'te 180'den Fazla Rehber Video Olacak

Git Gud videoları

Demon's Souls Remake, eski ve yeni Souls hayranlarını en çok heyecanlandıran oyunlardan biri olsa gerek. PlayStation 5'in tek birinci parti çıkış oyunu olacak olan Demon's Souls Remake, PlayStation 5'in yeni özelliklerden rehber videoları kullanarak oyuncuların Boletaria'daki işlerini kolaylaştırmaya çalışacak.

Demon's Souls anlaması zor olan oyunlardan biri, özellikle de World Tendency mekaniği zamanında oldukça kafa karıştırıcıydı. Buna bir de oyundaki bossların zorluğunu, mekanların kafa karıştırıcılığını ekleyince yeni oyuncuların kendilerini sudak çıkmış balık gibi hissedecekleri garanti. İşte Bluepoint de bu durumu azaltmak adına PlayStation 5'in yeni Aktiviteler çubuğunda oyunda bulunduğunuz yere göre ipuçları veren 180'nin üzerinde video eklemiş.

Aktiviteler çubuğu PlayStation 5 UI'sinin yeni özelliklerden biri. Bu sayede televizyon ekranından ayrılmadan oyunla ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilecek, video rehberler izleyebilecek, oyundaki görevlerde veya kupalarda ne kadar ilerlediğini görebileceksiniz. PS5'in SSD'sinin ne kadar hızlı olduğunu düşünürsek oyunla menü arasındaki geçişlerin de anlık olduğunu ve oyundan kopmamanızı sağladığını da söyleyebiliriz.

Aslında Bluepoint o 180 videonun arasına şöyle şeyler de ekleseydi çok tatlı olabilirdi :)

YORUMLAR
nickbarney71
3 Kasım 2020 18:13

lazım,çünkü sony bebekleri rehber video ve yardım olmadan bu oyunu beceremez,gerçi hiçbir oyunu beceremezler ya.jsjfdjkdkkfllflgjjfgjgjgg

Parolamı Unuttum