Eski Dost McCoy, Desperados 3’te De Bizimle Olacak

Doktor McCoy’u hatırlıyor musunuz?

Desperados 3 ertelene ertelene bir hal oldu; ama kendisine dair umutlarımız henüz tükenmedi.  Eski dostla yaz aylarının sonunda buluşmayı ümit ediyoruz. Bu esnada da paylaşılan yeni tanıtım videosu ile yine eski bir simaya yeniden merhaba diyeceğimizi de öğrenmiş oluyoruz; McCoy bir kez daha bizlerle:

‘Doc’ McCoy olarak tanıyor, biliyoruz kendisini. Adı oyunda açıkça geçmiyordu, bu nedenle mesleği ile hitap ediliyordu McCoy’a. İngiltere’de Tıp eğitimi almış, sonrasında Amerika’ya dönmüş aradığı macerayı bulmuştu. Doktorumuz, Amerikan İç Savaşını tecrübe etmiş bir karakterdi (savaşın vahşetine tahammül edemeyip firar etmişti); gözlerinden birisini de meşhur Gettysburg Savaşı’nda kaybetmişti. Tek gözüyle de oldukça keskin bir görüşe sahipti -ki bu sayede kendi ifadesiyle “100 feet mesafeden duvardaki sineği vurabilecek” kadar usta bir silahşör olmayı başarmıştı. Uzun lafın kısası ekibimizin keskin nişancı ihtiyacını karşılıyor kendileri. Ama tanıtım fragmanında farklı yönlerini de görme imkânı buluyoruz.

Desperados 3’te her birinin kendine has yetenek setleri bulunan 5 farklı karakteri yönetebileceğiz. Görevleri yerine getirmenin farklı yolları olacak; ister gizlilikle ilerleyin, ister ağır silahlarla saldırın, tercih sizlere kalmış. Sayıca üstün düşmanları bile akıllıca bir strateji ile alt etme şansımız bulunacak. 

Desperados 3, bu yaz aylarında çıkacak, bizler de bir kez daha Vahşi Batı’ya çevireceğiz rotamızı. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum