Destiny 2 Betasının Detayları Fragman Eşliğinde Açıklandı

Beta zamanı yaklaştıkça yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Destiny 2 betasının başlamasına artık çok az kaldı, oyun PS4 ve Xbox One için 21 Temmuz'da açık beta sürecine girecek ve bu beta 23 Temmuz'a kadar devam edecek. Tabi oyuna ön sipariş verenler bu bakımdan daha şanslılar, bu durumda PS4 oyuncuları 18 Temmuz, Xbox One oyuncuları ise 19 Temmuz'da kendilerini betanın şefkatli kollarına bırakabilecekler. PC oyuncularının ise daha çok beklemesi lazım çünkü Bungie oyunun PC betasının ancak Ağustos sonlarında başlayacağını söylemişti.

Bungie'nin yayınladığı yeni fragmanda Destiny 2'nin betasında nelerle karşılaşacağımızı görüyoruz. Buna göre oyunun Homecoming ismindeki açılış hikayesini oynayabileceğiz ki bu görevi zaten Bungie E3 2017'deki sunumunda göstermişti. Ayrıca Inverted Spire Strike görevine de katılabileceğiz ve Crucible çok oyunculu modu da beta oyuncularına açık olacak.

Crucible çok oyunculu kısmında Control ve Countdown isminde iki farklı mod mevcut. Control modu daha geleneksel bir oynanış sunarken, Countdown saldır-savun şeklinde bir taktik kullanılmasını gerektiriyor. Beta süresince yeni alt sınıfları deneme imkanınız da olacak.

Dün Destiny 2'nin yeni sosyal alanı The Farm ile ilgili öğrendiklerimizi size aktarmıştık, işte bu yeni sosyal alan da çok kısa süreliğine de olsa Betada denenebilecek. Kısa süreliğine diyorum, çünkü The Farm betanın son gününde, 23 Temmuz akşam 20:00'de yalnızca bir saatliğine açık olacak.  

Betada bazı servisler işe çalışır durumda olmayacak. Mesela Klan özelliklerini kullanamayacaksınız, ya da karakter ilerlemeleri asıl oyundakinden farklı olabilecek (bunlar üzerinde halen değişiklik yapıyorlar çünkü). Ayrıca elbette betada geliştirdiğiniz karakterleriniz beta bittiğinde silinecek, ama asıl oyunda kullanmak üzere özel bir amblemle ödüllendirileceksiniz.

Destiny 2 6 Eylül'de Xbox One ve PlayStation 4, 24 Ekim'de ise PC için çıkacak olan Destiny 2 ile ilgili hazırladığımız tüm haberlere Destiny 2 özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum