Destiny 2'nin En Güçlü Egzotik Silahlarına Nerf Geliyor

Oyuncular durumdan memnun değil

Bungie, her hafta Destiny 2 üzerinde yaptığı ya da yapacağı değişiklikleri oyunculara bildirmek adına ufak blog yazıları paylaşıyor. Bu yazılar genellikle denge değişimlerini içeriyor olsa da bu kez yayınlanan detayların ardından Destiny 2 kitlesi oldukça sinirlenmiş durumda.

Season of Opulence etkinliğinin yaklaşmasını sebep gösteren Destiny 2 ekibi, oyunun en güçlü egzotik eşyalarında değişikliğe gitmeye karar verdi. Geliştiriciler oyuna yeni eklenecek oyun sonu içeriklerinin bu OP eşyalar ile uyum sağlayamayacağını sebep göstererek bu nerf'lere gidileceğini belirtiyor.

Bu değişikliklerden nasibini alacak ilk silah, Whisper of the Worm olacak. Kritik vuruşlarda mermi kazanmanızı sağlayan White Nail pasifi değiştiriliyor. Silah artık her kritik vuruşta rezerve merminizden bir adet alıp şarjörünüze yerleştirecek. Silahın şarjör kapasitesi ise 18'e yükseltilecek.

Can yakan değişikliklerden bir diğeri ise PvP oyuncularının favorisi olan Ace of Spades'e geliyor. Hedefi öldürdükten hemen sonra doldurdurulan mermileri daha güçlü yapan Memento Mori perki artık silahınızı değiştirdiğinizde bu pasifini kaybedecek. 

Nerf dalgasından nispetini alan tek eşyalar silahlar değil. Skull of Dire Ahamkara, Orpehus Rig ve Pheonix Protocol gibi egzotik eşyalar da super bonuslarını kaybedecek.

Destiny 2 topluluğu şimdiden bu nerf dalgası ile ilgili eleştirilerini ortaya koydu. Özellikle Reddit'in Destiny 2 alt başlığı oldukça karışmış durumda. Bakalım Bungie ilerleyen günlerde neler yapacak?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum