Destiny 2'nin Shadowkeep Raid'ini Bitiren İlk Takım Bir PC Klanı Oldu

Klanların gücü adına

Destiny 2 üzerinde speedrun içerikleri üreten bir klan olan Ascend, oyunun yeni Shadowkeep paketini tamamlayan ilk takım olmayı başardı. Antivist, Cyber, ExBlack, Monks, Narhzul ve Pash isimli oyunculardan oluşan 6 kişilik takımın başarısı, Bungie'nin resmi Twitter hesabı üzerinden de paylaşıldı.

Ekip, bu çok parçalı raid'i tam 6 saat 13 dakikada tamamlamayı başarmış. Bu rakam Shadowkeep'in diğer Destiny 2 raid'leri ile oldukça benzer bir uzunluğa sahip olduğu anlamına geliyor. Raid'in son saniyelerinde ise inanılmaz heyecanlı anlar yaşanmış zira Ascend, ikinci sıradaki rakibine sadece 2 dakika 13 saniye uzaklıktaymış.


Aşağıdan bu denemenin 50 dakikalık kısaltılmış versiyonunu izleyebilirsiniz. Monks'un perspektifinden kaydedilen bu videoda oyun sesi dışındaki etkileşimler bulunmuyor. Fakat buradan ExBlack'in Twitch kanalına ulaşarak yaklaşık 8 saatlik yayının tamamını izleyebilirsiniz.

Ascend klanı bu başarısı ile Bungie'den özel üretim birer şampiyona kemeri kazanacak. Görevi birkaç saat içerisinde bitirenler ise oyun içi bir ambleme sahip olabilecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum