Destiny 2'ye Çapraz Platform Desteği 15. Sezon İle Birlikte Geliyor!

Hype trenine atlama zamanı...

Destiny 2 oyuncularının uzun süredir merakla beklediği çapraz platform haberi sonunda geldi. 2021 yılının ilk günlerinden beri geleceği açıklanan çapraz platform desteği, 15. sezon ile birlikte Destiny 2 semalarına yerleşmiş olacak. Sistem hakkındaki ilk detaylar This Week At Bungie postu ile paylaşıldı.

Tabii ki oyuncuların büyük bir kısmı, pek çok platformda olan oyun içerisindeki isimlerin karışabileceğinden şüpheli. Bungie bunun için "Bungie Name" adı verilen bir sistem geliştirmiş. Her oyuncu bu yeni ismi alarak her platformda oyuna girebilmenizi sağlayacak. Bungie adınız, görünen nick'iniz ve rakamların bulunduğu ID'nizden oluşacak.

Konsol kullanıcılarının da rahatça arkadaşlarını araması için bu rakamların bulunduğu bölümü kısaltmaya çalışmış Bungie. Eskisinden daha filtreli bir isim sistemine sahip olduklarının da altını çizen stüdyo yetkilileri, bu sayede uygunsuz nick'leri kısa süre içerisinde engelleyebilecek. Yalnız bu ismi değiştirebilmek için birkaç ay beklemeniz gerektiğinden isminizi doğru seçmenizde fayda var.

14. sezon, 24 Ağustos itibariyle son bulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum