Destiny'deki Karakterleriniz İkinci Oyuna Aktarılacak Mı?

Güle güle Gardiyan...

Binlerce saat harcadığınız, sancılı çıkış döneminde umudunuzu yitirmeden en son seviyeye getirdiğiniz ve her gün bıkmadan Strike’lara katılıp en nadir eşyaları düşürdüğünüz karakterlerinize veda etme zamanı geldi.

Bungie’nin yaptığı açıklamaya göre, Destiny’deki son seviye karakteriniz ve loot’ladığınız eşyalarınız Destiny 2’ye aktarılmayacak. Bungie, böyle bir kararı vermelerinin sebebinin, devam oyunlarının kendilerine yeni karakterler, hikaye ve dünyalar kullanma imkanı sunduğu ve farklı şeyler denemek istedikleri olduğunu söyledi.

Bununla birlikte Bungie, Destiny’de 20. seviyeye ulaşmış karakterlerin görünüşleri ve birkaç özelliklerinin Destiny 2’ye aktarabileceğini ekledi:

“Biliyoruz ki siz de bizim gibi yarattığınız karakterlere alıştınız ve bundan dolayı karakterleriniz özelleştirmelerini koruma planımız var. Özellikle de sınıf, ırk, cinsiyet, yüz, saç, dövme ve işaret seçimleriniz; karakteriniz 20. seviyeye gelip Black Garden hikayesini tamamlamışsa Destiny 2'ye aktarılacak.” 

Her ne kadar bu, Destiny’de harcadığınız yüzlerce saat ikinci oyunda pek bir işinize yaramayacak demek olsa da, Destiny'nin klasik MMO olmadığını da unutmamak gerek. Bundan dolayı devam oyunu çıktığı için ilk oyundaki karakterlerimizi komple ikinci oyuna aktaramayacak olmamız çok da şaşırtıcı olmasa gerek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum