Destiny İçin Yeni Bir Genişleme Geliyor: The Taken King

Destiny Genişlemeye Devam Ediyor.

E3 Sony konferansında Bungie'nin yaptığı açıklama göre Destiny'nin yeni genişleme paketi The Taken King 15 Eylül'de geliyor.

The Taken King her bir Guardian için yeni bir alt-sınıf getiriyor. Bildiğiniz gibi Warlock, Hunter ve Titan'ların hali hazırda ikişer elemental alt-sınıfı var. DLC ile Guardian'larda eksik olan elemental alt-sınıflar ekleniyor. Warlock için Arc, Titan için Solar, Hunter için Void alt-sınıfları.

  • Warlock alt-sınıfının adı Stormcaller yıldırım saldırılarını kullanıyor. Işıl ışıl özel saldırısını videoda görebilirsiniz.
  • Hunter'ın alt-sınıfı Nightstalker hız ağırlıklı bir sınıf. Videoda da görebileceğiniz özel saldırısı Shadowshot'ta uhrevî yayını kullanarak düşmanlarının canına okuyor.
  • Sunbreaker alt-sınıfıyla Titan'lar için menzilli saldırı opsiyonları ekleniyor. Özel saldırısı devasa ve ateşli bir çekiç içermekte.
  •  

    25 Eylül'de yayımlanacak The Taken King; alt-sınıflar haricinde yeni hikâye campaign'i, yeni düşmanlar, yeni mekanlar, yeni haritalar ve yeni bir raid içerecek.

    The Taken King ile birlikte Destiny'nin genişleme paketi sayısı 3'e çıkacak. Bungie'nin yaptığı açıklamaya göre tüm paketleri kapsayan Collector's Edition ve Legendary Edition sürümleri de yolda. Eylül ayında yayımlanacak bundle'lar Destiny ve 3 DLC'nin yanında farklı koleksiyon ürünleri içerecekler.

    YORUMLAR
    Parolamı Unuttum