Deus Ex: Breach ve Mankind Divided VR Steam'de Bedava Yayınlandı

Daha fazla Deus Ex içeriği

Deus Ex: Mankind Divided'ın yayıncısı Square Enix birkaç hafta önce ön sipariş içeriğinin ücretsiz olarak tüm oyunculara verilleceğini söylemiş ve öyle de yapmıştıSquare Enix'in bonkörlüğü üstündeyken birkaç ekstra içeriği daha bedava yayınlama kararı aldı. Tabi asıl amaç oyunun reklamını yapmak ama olsun. Bedava içerik candır. 

İlki Deus Ex: BreachMankind Divided ile gelen Breach modu artık ana oyuna ihtiyaç duyulmadan tek başına oynanabiliyor. Breach modunda geleceğin hacker'ı olan tabir edilen Ripperlardan biri oluyor ve Prag'taki Palisade Bankasına sızıp firmaların önemli verilerini çalıyorduk. Fütüristik görsel tarza aynı oynanış mekaniklerine sahip olsa da oyunun hikayesine direk katkısı olmadığı için çerezlik bir oyun modu olarak kalmıştı. Breach'i oynamak için 7,4 GBlık dosya indirmeniz gerekiyor. Ayrıca kurulum için de 10 GB kadar alana ihtiyacınız olacak. 

deusexbreachvr-big2

İkincisi ise Deus Ex: Mankind Divided VR. Ama yanlış anlamayın, oyunu sanal gerçeklik modunda oynamıyorsunuz. Golem City ve Dubai gibi oyunda geçen ikonik yerleşim yerlerini görebiliyor ama etkileşime giremiyorsunuz. HTC Vive veya Oculus Rift'e sahipseniz bu tecrübeyi bedava deneyimleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum