Devasa Timsah-Tanrı Sobek Assassin's Creed: Origins'te Bizi Tokatlamaya Geldi

Of Sobek çok çirkinsin.

 Biliyorsunuzdur, Ubisoft gerçek dünyada geçen oyunlarına bir şekilde fantastik öğeler koymayı çok sever. Watch Dogs ve Far Cry bundan nasiplerini almışlardı. Çok spoiler’a girmeden şunu söyleyebilirim ki, Assassin’s Creed: Origins’de de belki kafanızın iyi olduğu ve belki o sırada devasa bir yaratıkla savaştığınız görev vardır, bilemiyorum artık…

Trials of the Gods da bu tarzda bir görev serisi. Oyunun ana hikâyesinden ayrı olan ve sadece belli bir süreliğine haritada beliren Trials of the Gods görevleri, bizleri Antik Mısır mitolojisi tanrılarıyla kapıştırmakta. İlk Trials of the Gods’da Anibus’u bir güzel paketleyip geldiği yere göndermiştik, şimdi de sırada suların tanrısı Sobek var.

Bu apartman büyüklüğündeki arkadaşla kapışabilmeniz için oyunun ilk 4-5 saatinde ulaşacağınız Aya görevini tamamlamış olmanız gerekiyor. Sonrasındaysa eğer 40. seviyeye ulaşmışsanız Sobek’le kapışmaya gidebilirsiniz.

Trials of the Gods görevlerinde öldürdüğünüz her tanrı size ayrı bir efsanevi silah kazandırıyor. Eğer görevleri kaçırırsanız da üzülmeyin, Ubisoft gelecek haftalarda eski görevleri tekrar aktive edeceği sözünü verdi. Bu şekilde setinizi tamamlayabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum