Devil May Cry 5, Capcom’un Steam’de En İyi Çıkış Yapan 2. Oyunu Oldu

DMC 5 de Monster Hunter World'ü tahtından edememiş...

Devil May Cry 5, hem incelemelerde aldığı yüksek notlarla hem de ticari olarak önemli bir başarıya imza attı dersek, herhalde yanlış olmaz.

Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayılarına göre, 8 Mart'ta çıkış yapan Devil May Cry 5, sadece 48 saatlik bir süre içerisinde 88.735 oyuncuya ulaştı ve Resident Evil 2 Remake'in 74.000 eş zamanlı oyuncu sayısını geride bırakmayı başardı. Bu sayı halen Monster Hunter: World'ün 329.333 oyuncu sayısının oldukça gerisinde. Fakat bu durum, DMC 5'in başarısını çok da gölgeleyecek bir durum değil.

Capcom açısından bakıldığında gayet gurur verici bir tablo olsa gerek. Metacritic verilerine göre geçtiğimiz yılın en iyi oyun değerlendirmelerine sahip firması olan Capcom, gelirler yönünden de gayet iyi bir yılı geride bırakmış durumda.

Şimdi bu başarıyı 2019'a da taşıyacak gibiler. RE 2 Remake ve DMC 5 gibi çok iyi 2 oyunla karşımıza çıkarak bu konuda ne kadar iddialı olabileceklerini göstermiş oldular.

DMC 5'in üzerine konuşulacak çok konu olacak gibi görünüyor. İlk hafta satış rakamları nasıl olacak, RE 2 Remake'in satış rakamlarına kıyasla nasıl bir performans sergileyecek bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum