Devil May Cry 5 İçin Artık Yeni İçerik Geliştirilmeyecekmiş

Bu kadar çabuk mu?

Capcom, özellikle son dönemlerde gayet başarılı işlere imza attı, yükselen bir grafik yakaladı malumunuz. Bu yıl içerisindeki önemli işlerinden birisi de Devil May Cry 5 oldu. DMC 5 hem incelemelerden yüksek puanlar, hem oyunculardan olumlu geri dönüşler almayı başardı ve sonuç olarak geçtiğimiz ayın en çok satan oyunları arasına ismini yazdırabildi.

Bu ayın başında Bloody Palace isimli ek paketi gelmişti takip edenlerin bildiği üzere. Bunun ardından da serinin hayranları özellikle Trish ve Lady'nin oynanabilir karakterler olarak yer alacakları bir ek paket beklentisine girmişti. Ancak DMC 5 için yeni ek paketler gelmeyeceğini, geliştirme sürecinin sona erdiğini öğrenmiş olduk Capcom'dan Matt Walker'ın Twitter paylaşımı ile:

Unfortunately dev on DMC5 is finished. I'd personally like to see the ladies playable too. We can only hope that at some point we can convince the people up top that it's worth doing.

— Matt Walker (@retroOtoko) 23 Nisan 2019

Matt Walker "Ne yazık ki DMC 5 geliştirme süreci sona erdi. Şahsen ben de bu hanımları oynanabilir karakter olarak görmek isterdim. Şu noktada, böyle bir şey yapmaya değeceği konusunda üst yönetimi ikna edebilmeyi ummaktan başka bir şey gelmez elimizden" diyor.

Devil May Cry 4'ün çıkışının üzerinden yıllar geçtikten sonra bile güncellenmesi, ek içerikler getirilmesi, oynanabilir yeni karakterler eklenmesi düşünüldüğünde DMC 5 için geliştirme sürecini bu kadar çabuk sona erdirmeleri şaşırtıcı.

Tabii bu konuda Matt Walker'ın paylaşımı dışında bir duyuru söz konusu değil. Capcom'dan gelecek bir açıklama ile durum daha net anlaşılabilir. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum