Devil May Cry 5’in Oynanabilir Üçüncü Karakteri V Göründü!

Okumuş adamın hali başka oluyor!

Capcom, Devil May Cry 5'in oynanabilir 3. karakterini açıkladı. Tokyo Game Show 2018 etkinliklerinde paylaşılan videoda V adlı karakter de gösterilmiş oldu. Videoda bastonla yürüdüğü ve kendi ile aynı adı taşıyan bir kitap okuduğu görülen V, "gizemli" ve "tuhaf" bir karakter olarak tanımlanıyor. Dilerseniz siz de bir göz atabilirsiniz:

 

Yayınlanan ikinci bir videoda ise, silah sanatçımız (!) Nico'nun, Nero için tasarladığı yeni oyuncağı Mega Buster'ı görüyoruz; ancak bu silaha erişebilmek için DMC 5 Deluxe Edition almak gerekecek ne yazık ki. Mega Man esintili bu silahın kullanımı merak edenleri aşağıdaki videoya alalım:

Dante'den de bahsetmesek olmaz. Dante'nin oyunda kullanacağı silahlar Rebellion, Ebony&Ivory ve Coyote-A olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Dante'nin Sparda adlı silahı kullanırken görüldüğü bir ekran görüntüsü paylaşıldı.Karakter hareketleri, saldırı türleri hakkında da bilgiler paylaşılmış durumda Capcom tarafından. Oyun hakkındaki detayları merak edenler Capcom'un DMC 5 sitesine buradan ulaşabilirler.

DMC 5; PC, XBox One ve Playstation 4 için 8 Mart 2019 tarihinde çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum