Devil May Cry 5 Resmen Duyuruldu

Nero, senin yüzüne n’olmuş?

Geçen senenin kasım ayında duyduğumuz söylentiler doğru çıktı ve Devil May Cry 5 sahiden de duyuruldu sevgili iblis biçerler.

Microsoft’un E3 2018 konferansında sahne alan ve (ikinci oyun hariç) serinin fikir babası olan Hideaki Itsuno, yeni oyunun Devil May Cry 4’ün devamı olacağını duyurdu.

Videoda (ilk bakışta Dante sanıp kıyametleri koparsam da) dördüncü oyunun baş karakteri olan Nero’yu bir kez daha iş başında görüyoruz. Ama bazı farklılıklar var. Örneğin kolu artık cehennemvari bir uzuv değil, biyonik bir kol. Ve yanında hiç mi hiç hazzetmediğim, geveze bir hatun var. Öte yandan Nero videonun bir bölümünde “Kyrie” diye bağırıyor. Yani hem sevgilisine hem de koluna bir şeyler olmuş olabilir.

> Devil May Cry V Geliyor! Oyunla İlgili Bolca Bilgi Sızdı

Öte yandan videonun sonunda, çok kısa bir anlığına “yeni” Dante’yi de görüyoruz. Uzun, beyaz saçları ve motosiklet tutkusu gözden kaçacak gibi değil. Ama biraz zayıflamış, çirkinleşmiş sanki. Nero da hem yüz hem de modelleme olarak önceki oyundan oldukça farklı görünüyor. Bana Ninja Theory’nin DmC’deki görsel tarzı ile önceki oyunları harmanlamaya çalışmışlar gibi geldi. Alıştığımız, gaza getirici metal müzikler yerine daha elektronik tarzdaki şarkı buna işaret ediyor gibi gibi. Ben pek memnun kalmadım kısacası, ama oyun çıkmadan bir şey söylemek yanlış olur tabii (daha ne diyeceksem?)

Devil May Cry 5, 2019 yılı içerisinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum