Devolver Digital De E3'te Basın Konferansı Düzenleyecek

E3'te indie oyunların da sesi yükselecek

Devolver Digital'in Twitter hesabından atılan mesajla yayıncının bu sene ilk kez E3'te basın konferansı düzenleyeceği duyuruldu. Çok sayıda indie şaheserini oyuncularla buluşturan firmanın bu kararı alması hayranlarını oldukça sevindirmişe benziyor.

Devolver yıllardır E3'ün karşısındaki otoparkta kendisine bir stand açıyor ve oyuncularla burada buluşuyordu ama nihayet artık bu sene büyükler ligine katılmaya karar vermişler. Tabi bu o ünlü standı boş bırakacakları anlamına gelmiyor, çünkü firma oradaki yerini de korumuş.

> Shadow Warrior 2, PlayStation 4 ve Xbox One'a Geliyor

Devolver Digital aslında pek çok kişinin yakınen tanıdığı, ama yine pek çok kişinin de "o da kim" dediği türden bir yayıncı. İsmini aslında ilk olarak Serious Sam serisi ile duymuştuk ama asıl bombayı ilk indie hitleri Hotline Miami ile patlatmışlardı. Firma ondan sonra tamamen indie oyunlara yöneldi ve indie geliştiricilerin favorilerinden biri haline geldi. Always Sometimes Monsters, Gods Will Be Watching, The Talos Principle, Titan Souls, Shadow Warrior, Strafe gibi başarılı oyunlar hep Devolver sayesinde oyuncularla buluştu.

Firmanın gelecek oyunları arasında Sometimes Always Monsters, The Talos Principle 2 ve Serious Sam 4 gibi oyunlar da bulunuyor. Bakalım konferansta bizleri ne gibi sürprizler bekliyor olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum