Devolver Digital'den Dört Yeni Oyun

Devolver E3'e kalabalık gelmiş.

Bağımsız oyun dağıtımcısı Devolver Digital E3'te dört oyunuyla boy gösterdi.

Özellikle Hotline Miami ve Serious Sam serîsinden tanıdığımız Devolver'ın sunduğu dört oyun da 2B grafiklere sahip ve dört oyun da PC ile birlikte Playstation 4 ve Vita için geliştiriliyor.


  • Şu anda erken erişim sürecinde bulunan Ronin 2B aksiyon/platform oyunu. İntikam peşinde motorsikletli bir ninjayı yöneteceğiz.
  • Mother Russia Bleeds de aynı şekilde 2B bir aksiyon/platform oyunu ama çok daha fazla gore öğeler içeriyor. Alternatif bir 80'ler Rusya'sında geçecek olan oyun Streets of Rage'i anımsatmıyor değil.
  • Daha çizgi filmimsi bir havaya sahip Crossing Souls ölüm ve yaşam arasında oyun oynayan bir grup çocukla ilgili. Dünyalar arasında gezen çocuklar hayaletler, dinazorlar, mağara adamları vb. çeşitlerde tiplerle karşılaşacaklar. Oyun macera/bulmaca türünde.
  • Sona sakladığım EITR ise bir aksiyon/RPG. İskandinav mitolojisini konu alan oyunda The Shield Maiden karakterini yöneteceğiz. Kaderimize Loki'nin müdahale etmesiyle Yggdrasil tarafından birbirine bağlanmış dokuz dünyayı ziyaret ederek kaderimizin gizemini ortaya çıkaracağız. Müzik ve görsel olarak başarılı bir iş çıkarılmış, karanlık atmosferi oldukça güzel duruyor.

Devolver klasik tarzda oyunlarda başarılı işler çıkaran bir stüdyo. Yine retro oyuncularına hitap eden bu projeler de Sonykataloguna çeşitlilik katacaklardır. Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum