Diablo 3'ün Yeni Sezonunda Üç Yeni Eşya Seti Olacak

Barbarlar sevinç naraları atıyor

Çıkışının üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen hala kendi kemik kitlesini korumaya devam eden Diablo 3, 20. sezonuna giriş yapmaya hazırlanıyor. Blizzard, 13 Mart'ta başlayacak yeni sezonu detaylandırdığı blog yazısında 2.6.8 yaması ile gelecek yeniliklerden de bahsetti.

Bildiğiniz üzere Blizzard bir süredir Diablo 3'ün sezonlarını bir temayla başlatıyor. Geçtiğimiz sezonlarda iki kat treasure goblin bulma fırsatı, ekstra buff'lar ve çeşitli set bonusları ile karşımıza çıkan bu tema bu sezon için oldukça ilginç olacak. 20. sezonda, Diablo 3 oyuncularının eşya kombinasyonlarının omurgası olan Kanai's Cube'ün sistemi değişecek.

Kanai's Cube sayesinde efsanevi eşyaların özelliklerini üzerinize alabiliyorsunuz. Fakat bu efsanevi eşyalar sadece üç kategoride değerlendiriliyor: zırh, aksesuar ve silah. Yani iki silahın ya da aksesuarın özelliğini üzerinize almanız mümkün değil. Blizzard, 20. sezonun teması ile birlikte bu zorunluluğu ortadan kaldırıyor. Season of the Forbidden Archives ile Kanai's Cube'ün üç slotunu da istediğimiz eşyalar ile doldurabileceğiz.

Buna ek olarak Barbarian, Witch Doctor ve Wizard sınıflarına özel yeni setlere de merhaba diyoruz. Barbarların Frenzy odaklı yeni seti Horde of the Ninety Savages olacak. Wizard'lar daha fazla Hydra kullanabilecekleri The Typhon’s Veil ile karşımıza çıkarken, Witch Doctor'lar Mundunugu’s Regalia ile Spirit Barrage'ın dozunu kaçıracak.

Yeni setleri Kanai's Cube eklemeleri ile desteklenirken görmek oldukça eğlenceli olacak. Diablo 3'ün yeni sezonu 13 Mart'ta başlıyor. Gelecek tüm yenilikleri okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Pixlik
3 Mart 2020 15:55

Artık şu sezon muhabbetini bırakıp diablo 4 ü bir an önce çıkarsalar, bir de hafif özür hafif fanlarla geri barışma mahiyetinde W3 reforge ve Diablo3 alanlara %25-50 bir indirimle sunsalar bliz amca için daha hayırlı olur.

Pixlik
Pixlik
3 Mart 2020 23:27

Activisionun zoruna gitmiş hemen eksilemiş allah gözünü doyursun =D


Parolamı Unuttum