Diablo 4'te 100. Levele Ulaşma Yarışı Sona Erdi, Hardcore İse Devam Ediyor

Rob2628'a tebrikler

Oyun yayıncısı Rob2628 tüm dünyada Diablo 4'te maximum level olan 100'e ilk ulaşan oyuncu olmayı başardı. Normal zorluk seviyesindeki bu yarışta ipi önde göğüsleyen Roc2627'i kısa bir süre sonra Draelin, rengar666, KlapopjeKOP ve Willemh gibi oyuncular takip etti. Sonrasındaysa zaten yine çok sayıda oyuncu 100. levele ulaşmayı başardı.

İşin hardcore tarafında ise yarış tüm hızıyla sürüyor. Şu anda liderlik bir başka yayıncı olan cArn_'da, kendisi 94. levela ulaşmış durumda. Onu ben_ takip ediyor, kendisi de şu an canlı yayında ve 93. levele ulaşmış durumda. Dün gece itibariyle onun önünde olan wudijo ise son baktığımda 92. leveldaydı. Yani yarış ilk iki isim arasında kıyasıya biçimde geçiyor diyebiliriz. Ancak wudijo gibi oyuncular solo biçimde ilerlerken, ben_ ve cArn_ gibi oyuncular arkadaşlarından yardım alıyor. Bence "solo 100" diye ayrı bir kategori de olması adil olurdu.

Diablo 4'ün level atlama sistemi Diablo 2'ye benziyor. Yani levellar arasında gereken xp üstel biçimde artıyor, dolayısıyla üst levellarda bir sonraki levela ulaşmak gerçekten de çok fazla zaman alıyor. Ayrıca bunun HC olduğunu ve en ufak bir hata, glitch, takılma, donma sonucunda ölme ihtimalinin de bulunduğunu düşünürsek yarışı kimin kazanacağını tahmin etmek hiç de kolay değil.

Hardcore modda 100. levele ulaşan ilk 1000 oyuncunun ismi Blizzard'ın Lilith heykeline yazılacak :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum