Diablo Immortal'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Efsanevi oyun serisinin sonu mu geliyor?

Blizzard’ın yeni mobil “Diablo” oyunu olan Immortal’a tepkiler büyüyor. Youtube’a yüklenen videosu dakikalar içerisinde dislike yağmuruna tutulan oyun, Diablo topluluğunu –sonunda- birleştirmeyi başardı.

Tepkisini Blizzard’ın resmi Youtube kanalında dile getirmek isteyen kullanıcılar ise ilginç bir durum ile karşı karşıya kaldı. İddialara göre Blizzard, Diablo Immortal videosunun altındaki yorumları silmeye başladı. Yangına körükle giden firma, Reddit ve pek çok sosyal paylaşım sitesini ayağa kaldırmış durumda.

Hatta Diablo forumlarında Blizzard’ın daha fazla dislike gelmesini önlemek adına videoyu liste dışı yaptığı da söyleniyor. Yorumu silinen “RedPill Shark” adlı kullanıcının “No King Rules Forever My Son” ifadesi ise bir hashtag’e dönüşmüş durumda.

Çinli NetEase firmasına yaptırılan Immortal’ın, firmanın diğer oyunları olan Endless of God ve Crusaders of Light'a olan benzerliği ise dikkat çekiyor.

Bu satırları yazarken Diablo Immortal’ın videosu 801.000 görüntülenme ve 161.000 dislike bandında geziniyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?

Bu arada Blizzcon Diablo etkinliğinde bir izleyicinin 1 Nisan sorusu da çok şeyi özetliyor aslında :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum