Advertisement

Diablo Immortal'dan Bir Mikro Ödeme Bombası Daha...

Durun, daha bitmedi...

Başka bir gün, başka bir Diablo Immortal tartışması... Eşyalarınızı son seviyeye getirmek için tam 100.000 dolar harcamanız gereken Diablo Immortal'da, bambaşka bir tartışma daha çıktı. Bu kez konu yine legendary gem düşürmenizi sağlayan crest'leri kapsıyor fakat bazı içerik üreticileri bu eşyaların gizli yapılarını keşfetti.

Josh Strife Hayes ve Darth Microtransaction ikilisi, legendary crest adı verilen bu eşyaların aslında iki farklı modu olduğunu keşfetti. Bildiğiniz üzere bu legendary crest'ler, zindanların sonunda düşecek eşyaların yapısını belirliyor. Ancak legendary crest'ler ile düşürebildiğiniz legendary gem'lerin kritik eşyalar olduğunu anlatmıştık daha önce.

İşte bu legendary crest'lere oyunu tamamen bedavaya oynamak isteyen oyuncular da grind ile birlikte ulaşabiliyor. Fakat yukarıda bahsettiğimiz içerik üreticileri, oyunculara düşen legendary crest'ler ile satın alınanlar arasında bir farklılık olduğunu fark etmiş.

Bu farklılık özellikle oyunu ücretsiz oynamak isteyenlerin yoluna taş koyuyor. Çünkü mağazadan alınabilecek legendary crest, her ne kadar standart türevlerine benziyor olsa da, "Eternal" takısı alıyor. Bu spesifik crest'leri kullandığınız zaman zindan sonunda düşen gem'leri pazarda satabiliyorsunuz. Standart olanlar ise sadece hesabınıza özel gem'ler düşürüyor.

Bu fark her oyuncu için kritik önem taşıyor zira gem'leri takaslayabilmek nihai build'inize ulaşmanız için gerekli. Fakat bunu yapabilmek için sadece ve sadece Eternal Legendary Crest kullanmanız gerekiyor. Bu eşya ise sadece gerçek para ile satın alınabiliyor.

 

 

YORUMLAR
gezginttt
14 Haziran 2022 23:43

bende diyorum bana gelenleri neden markete koyamuyorum :D . Hani diablo güzel hoş da adamlar haraç keseceğiz diye asıl mesleyi unutmuşlar gene. diablo 3 ün başında olduğu gibi...

Parolamı Unuttum