Advertisement

Diablo Immortal'ın Metacritic Notu, Blizzard'ın En Düşüklerinden Biri Oldu

1 puan bile değil

Diablo Immortal çıktığı günden beri agresif mikroödemeleri seçenekleri yüzünden oyunculardan ciddi tepkiler alıyor. Oyun güzel olmasına güzel, ama F2P oyunların para kazandırma yöntemi olan mikroödemeleri çok fazla kullanıyor. Başlarda bunu hissetmiyorsunuz belki ama belli bir seviyeden sonra ve özellikle de endgame oyunda Diablo Immortal'ın cüzdanınıza nasıl göz diktiğini anlıyorsunuz.

İşte bu durum, oyunun Metacritic'teki kullanıcı incelemelerine de yansımış durumda: Diablo Immortal, Blizzard'ın en düşük puanlı üçüncü oyunu oldu.

Blizzard'ın en düşük puanlı oyunu World of Warcraft Classic: Burning Crusade Classic (0.5 ortalama). Onu Warcraft III Reforged takip ediyor (0.6 ortalama). Diablo Immortal'ın ise dün 0.8 olan not ortalaması bugün 0.6'ya düşmüş durumda. Yani ucundan kıyısından şimdilik üçüncü ama bu düşüş devam ettiği takdirde hemen Burning Crusade arkasına yerleşecek gibi duruyor.

Diablo Immortal'ın yönetmeni ise bu olumsuz yorumların "yanlış bilgilendirme" kaynaklı olduğunu söylüyor, yani ona göre bazı oyuncular oyunu oynamadıkları halde duydukları şeylerin gazıyla oyunu kötülüyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum