DICE, Battlefield 5 Firestorm'un Duo Modunu Kaldırıyor

Tepkiler büyük

Battlefield 5’in Firestorm modununun iki kişilik versiyonu kapanıyor. DICE’ın iddialarına göre bu hafta kaldırılacak duo modu çok fazla ilgi görmüyor. Öte yandan firma bu modu ileride geçici bir mod olarak oyunun içerisine ekleyeceğini de belirtiyor.

Aslında bu karar çok fazla şaşırmamak gerek zira DICE Firestorm’daki duo modunu sürekli olarak oynanması adına tasarlamamıştı. Bir süre oyunda kalıp ardından çıkartılması planlanan mod, oyuncuların talepleri doğrultusunda oyunda kalmaya devam etmişti. Öte yandan üretici firma oyuncuların ilgisinin artık “squad” moduna kaydığını gerekçe göstererek orijinal planına geri dönüş yapacak.

DICE’ın bu tercihi tabi ki BFV topluluğu üzerinde büyük bir tepki uyandırdı. Reddit üzerinden yapılan açıklamaya yorum yapan topluluk yöneticisi, “Eninde sonunda geri dönecek” cümlelerini kullansa da tepki çekmekten kaçamadı.

Şimdilik DICE’ın neler yapacağını tahmin etmek oldukça güç. Bakalım Duo modu oyundan kalktığında neler olacak?

YORUMLAR
waltran
13 Mayıs 2019 17:38

modu madem geri getireceksiniz neden kaldırıyorsunuz ki? dursun bir kenarda, kime ne zararı var.diğer modlardan oyuncu sayısını çalıyor desek zaten duo için girenlerin yüzde kaçı duo kaldırınca oyuna geri gelecek, bunuda garanti edemezler. bunu yapmalarındaki amacı ben çözemedim, genel olarak rotation saçmalığını çözebilmiş değilim ki bence valve hariç herhangi bir firmada çözmüş değil ki onlarda ana oyun modları üzerinde rotation yapmıyorlar, yeni çıtırlık modlar ekleyip döndürüyorlar.

cavegamer3530
waltran
14 Mayıs 2019 13:16

Neden bilmiyorum ama bi ara squad conquest vardı bi kaldırdılar bi geri getirdiler amaçlarını anlayamadım...


Parolamı Unuttum