Die Hard'ın Yönetmeni Ubisoft'a Reklam Çekti

Devamı gelecek mi?

 Bir süredir hapiste olan, Die Hard'ın yönetmeni John McTiernan Ghost Recon Wildlands'in İngiltere reklamlarını çekti.

Vulture'da çıkan habere göre bu reklamların yönetmeni McTiernan oldu. Tecrübeli yönetmen aynı zamanda tam 14 yıl sonra yeniden kamera arkasına geçti. Daha önce federal yetkililere yalan ifade veren ve bunu iki defa üst üste yapan bir dönemin başarılı yönetmeni, hakkında yapılan suçlamaların ardından bir senesini hapishanede geçirdi.

Hapisten çıktıktan kısa süre Ghost Recon Wildlans'in reklamlarını çeken McTiernan başarılı bir çalışmaya da imza atmış. Reklam bir hayli doyurucu olmuş ve hedef kitle ile de iyi bir etkileşim yaşamış. Ubisoft, reklamın yaklaşık 10 günlük bir süreçte oldukça başarılı bir geri dönüş yaşadığını belirtmiş ve muhtemelen McTiernan ile çalışmaya devam edecekler.

Bu reklam videosunda Ghosts adıyla bilinen Amerikan Askeri Özel Timi'nin Bolivyalı bir uyuşturucu karteline yaptıkları saldırıyı izlemiştik.

Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Oyunun daha önce de kedili ve eğlenceli bir trailerıyayımlamıştı. John McTiernan, Die Hard'ın yanı sıra Predator ve The Hunt for Red October gibi başarılı filmlerin yönetmenliğini de yapmıştı.

Bir diğer film haberi de The Division cephesinden geldi. Oscar ödüllü senarist Stephen Gaghan, The Division'ın filminin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum