Digimon Survive, Xenoblade Chronicles 3 ile Aynı Gün Çıkış Yapacak

İyi olan kazansın :)

Uzunca bir süredir geliştirilip erteleme üstüne erteleme gören bir oyun daha sonunda çıkış tarihine kavuştu; Bandai Namco tarafından paylaşılan geliştirici günlüğünde Digimon Survive’ın yapımcısı Kazumasa Habu, oyunun çıkış tarihinin 29 Temmuz 2022 olarak belirlendiğini ilan etti. Böylece 1 ay önce gelen fragmanın ardından, oyunun çıkış tarihini de öğrenmiş olduk.

Geçtiğimiz gün de Xenoblade Chronicles’ın çıkış tarihi, kısa bir fragmanla açıklanmıştı; o da 29 Temmuz da geliyor:

Digimon Survive, 2018 yılında duyurulmuş ve 2019 yılında çıkış yapmasının planlandığı söylenmişti. Önce 2020 yılına ertelendi, sonra araya pandemi girdi, 2021’e sarktı. 2021’in ilk aylarında bilgilendireceğiz dediler, herhangi bir bilgi gelmedi. Sonuç olarak bugüne kadar gelmiş olduk. 4 yıllık bir bekleyişin ardından artık bir çıkış tarihi var, tabii yeni bir erteleme görmezse.

Xenoblade Chronicles 3 için ise çok farklı bir tablo söz konusu. Şubat ayında duyurulan oyunun Eylül ayında çıkış yapacağı söylenmişti; ama yeni duyuruyla çıkış tarihi 2 ay öne çekilerek Temmuz olarak ilan edildi.

Böylece Digimon Survive ile Xenoblade Chronicles 3 aynı gün çıkış yapacaklar. 29 Temmuz’daki bu kapışmanın galibi hangisi olacak bakalım :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum