Dino Crisis ve Resistance: Retribution da PS Plus Klasik Oyunları Arasına Katılıyor

Kütüphaneye ilaveler devam ediyor

Sony’nin yenilenen abonelik sistemi PS Plus, 23 Mayıs itibariyle Asya’da erişime sunulmaya başlandı. 13 Haziran’dan itibaren Amerika, 22 Haziran’dan itibaren de Avrupa’da aktif hale gelecek.

Abonelik paketlerinde eski PlayStation oyunlarına erişim imkânı da bulunuyor. Bu grupta yer alacak oyunlar da açıklanmıştı, ama bu listenin genişlemeye devam edeceğini söylemek mümkün. Buna dair yeni haberler de var.

ResetEra'da da aktarıldığı üzere, Twitter’da pek çok kullanıcının paylaştığı bazı ekran görüntülerine göre; PS Plus klasik oyunları görselinde Dino Crisis’ten Regina yer alıyor. Bu da doğal olarak, Dino Crisis’in bu kütüphanede yer alacağı şeklinde yorumlanmakta, ama henüz indirilebilir durumda olmadığını da not etmiş Asya bölgesindeki kullanıcılar. Muhtemelen önümüzdeki dönemde eklenecektir.

Bir diğer haber ise, yine G.Kore derecelendirme kuruluşundan gelmiş durumda. Resistance: Retribution’ın PS4 ve PS5 için derecelendirildiği görülüyor. Geçtiğimiz dönemlerde de benzer derecelendirmeleri görmüştük, bu da bir başka PS klasiğinin yeni nesle geleceğine işaret ediyor. Dolayısıyla, bu oyunun da klasik oyunlar kütüphanesine eklenmesi bekleniyor.

Bakalım bu listeye eklenecek kaç oyun daha var, önümüzdeki dönemde de benzer haberler alabiliriz, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum