Disco Elysium: The Final Cut, Oyuna Yeni İçerikler Ekleyecek

Yeni versiyon tüm platformlara gelecek

Geçen sene yılın oyunu ödüllerini seçmek ne kadar kolaydı, çünkü ortada bir Disco Elysium gerçeği vardı. Zaten geçen seneki The Game Awards'ta da En İyi RYO, En İyi Hikaye Anlatımı, En İyi Bağımsız Oyun ve Yeni Bağımsız Oyun kategorilerinde ödül kazanmıştı bu muhteşem oyun.

ZA/UM bu seneki TGA'yı da boş geçmedi ve Disco Elsium: The Final Cut'ı duyurdu.

Öncelikle şunu söyleyeyim, Disco Elysium: The Final Cut, 2021 yılının Mart ayından itibaren tüm mevcut ve yeni nesil platformlar ve konsollarla buluşacak. Oyunun mevcut versiyonuna sahipseniz, bu yeni versiyona da ücretsiz sahip olacaksınız.

2021 Mart ayında PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları, yaz aylarında ise Xbox Series ve Nintendo Switch versiyonları yayınlanacak.

Bu güncellemeyle oyunda seslendirilmemiş satır da kalmayacak. Oyunun seslendirmeleri zaten olağanüstüydü ve oyunun en çarpıcı yanlarından biriydi. Ancak karakterler diyaloglarının giriş kısımlarındaki birkaç cümleyi seslendirdikten sonra gerisini okuyorduk. Tüm oyunu baştan sona seslendirmek ciddi bir emek.

The Final Cut oyuna yeni karakterler, yeni bölge ve yeni politik görevler de ekleyecek. Oyunda Delta Logistics Company kamyonu tarafından kapatılmış bir yol vardı, o yüzden bunun ötesine geçilmiyordu. Daha oyunun ilk zamanlarında bile bunun bir DLC'ye işaret ettiği fark edilmişti aslında, sonuçta firmanın adı Delta Logistics Company. Hatta buna dair bilgiler veren Idiot Doom Spiral, "aslında, gökten bir tomar para yağmadığı sürece neler olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyebiliriz" diyordu. Yani bu da DLC yapmak için para lazım demenin bir başka yolu :) Sonunda oyunun o kısmının da açılacak olması çok sevindirici ve The Final Cut da oyuna baştan başlamak için harika bir sebep sunacak.

YORUMLAR
allalla
11 Aralık 2020 14:23

e törkiş langüvıc?

Decypher
allalla
11 Aralık 2020 15:48

yu vant törkiş, yu verecek 40 bin oy daha.


Parolamı Unuttum