Dishonored 2'nin Yeni Yamasının Çıkış Tarihi Belli Oldu

İlk önce Steam'e geliyor

 Bethesda, Dishonored 2'ye yeni özellikler ve geliştirmeler ekleyecek olan bir sonraki yamanın tarihini açıkladı.

Yeni yama ilk önce Steam'in beta kullanıcıları ile 18 Ocak'ta buluşacak ardından da Steam'in normal sürümünde paylaşılacak, 23 Ocak'ta ise PlayStation 4 ve Xbox kullanıcılarının erişimine açılacak.

Bethesda'nın resmi blogunda paylaşılan bilgilere göre oyunun zorluk seviyesini ayarlayabileceğimiz 20'den fazla zorluk ayarı bulunacak. Yani uyutucu okun düşmanlarımızı ne sürede ve ne kadar etkileyeceğinden tutun, silahların verdiği hasarlara kadar pek çok detay ile oynayabileceğiz. Ek olarak temelli ölümü ve istediğimiz yerde oyunu kaydetmeyi engelleyen bir seçenek de bu yama ile birlikte oyuna dahil olacak. 'Iron Mode' adı ile gelecek olan bu seçenekte belli olduğu üzere bir kez ölürsek oyuna en baştan başlamak zorunda kalacağız.

Yeni yama ile birlikte aynı zamanda istediğimiz görevleri oynama şansı veren bir menü de oyuna dahil edilecek. Böylece aynı görevi farklı şekillerde yapabileceğiz ve yaratıcılığımızı daha rahat konuşturabileceğiz. Bu görevleri direkt oynadığımızda başarımları kazanıp kazanamayacağımız ise belirsiz, Bethesda bu konuya bir ışık tutmamış henüz. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum