Disney+'dan 2 Yeni Marvel Belgeseli Yolda

Belgesel hizmetimiz başlamıştır

Disney, elindeki markaları kullanmak konusunda dur durak bilmiyor. Disney+ için çok sayıda içerik üretmeye başladılar ve çeşitlilik de oldukça fazla. Son gelen haberler iki adet belgesel serisinin hazırlıklarının başladığını belirtiyor. Marvel 616 ve Marvel's Hero Project isimli iki yeni yapım Disney+'da yerini alacak.

Marvel 616 projesi bir antoloji programı olarak tasarlanıyor, Marvel'ın tarihini merkezine alacak olan belgesel serisi karakterlerin ve hikayelerin gelişim sürecini ve kitlelerini anlatacak. Projenin başında yapımcı olarak Joe Quesada, Stephen Wacker, Shane Rahmani, John Cerilli, Harry Go, Sarah Amos, Brian McGinn ve Jason Sterman yer alıyor. Marvel 616'nın açıklaması ise şu şekilde:

"Çeşitli film yapımcıları tarafından hazırlanacak olan projede, her bölüm bir belgesel şeklinde olacak. Her belgesel bizi zengin tarihi olan, kültürel ve sosyal anlamda iz bırakmış Marvel Evreni hikayeleriyle buluşturacak"

Proje Marvel New Media'nın Supper Club ile ortak çalışmasıyla karşımıza çıkacak. Disney+'ın CEO'su Agnes Chu, Supper Club ile birlikte çalışmanın kendilerine oldukça faydalı bir yaratıcı güç katacağını belirtti.

İkinci program olan Marvel's Hero Project'in hedef kitlesi ise çocuklar. Marvel 616'nın aksine bu projenin asıl amacı gerçek dünyadaki kahramanları Marvel süper kahramanlarının perspektifiyle göstermeye çalışmak olacak. Senaryosuz bölümlerden oluşacak olan Hero Project, kendi hayatları ve çevrelerinde önemli olumlu değişimler gerçekleştiren genç kahramanların hayat hikayelerini anlatacak.

İki projenin de önümüzdeki yıl Disney+ üzerinden yayın hayatına başlaması bekleniyor. Disney'in bu zamana kadar elde ettiği başarıları düşününce, yaş tahtaya basma olasılıklarını oldukça düşük görüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum