Disney Plus'ta İndirilen İçerikler, Platformdan Kaldırılsalar Da İzlenebilecek

Sınırınız, hard diskinizin kapasitesi

Disney CEO'su Bob Iger, Disney Plus'taki tüm içeriklerin indirilip çevrimdışı olarak izlenebileceğini, hatta bu içerikler yayın servisinden kalksa bile izlenmeye devam edilebileceğini açıkladı.

"Eğer aboneyseniz istediğiniz içeriği istediğiniz bir cihazınıza indirebilirsiniz, aboneliğiniz devam ettiği sürece o cihazda kalmaya devam edecekler" şeklinde konuşmuş Iger. Buradaki detay indirdiğiniz Disney koleksiyonunu izleyebilmek için Disney Plus abonesi olmaya devam etmeniz gerekmesi. Bu da indirilen dosyaların aynı Spotify'ın müzik dosyaları gibi DRM'ye sahip olacağını gösteriyor, bildiğiniz gibi o dosyaları da Spotify olmadan dinlemek mümkün olmuyor.

Iger, bu indirme işleminin Disney Plus aboneleri arasında popüler olacağını da ön görüyor. Bunun için de tek sınırınızın hard disk kapasiteniz olacağını belirtmiş aslında, "eğer daha önce bir arada bulunmayan 10 klasik Disney filmini birden indirmek istiyorsanız bunu yapabilir, sonra da siz veya çocuğunuz bu filmleri dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz" diyor ünlü CEO.

Yani yeterli depolama alanınız ve Disney Plus aboneliğiniz varsa tüm klasik Disney kataloğu sürekli olarak elinizin altında olacak.

Sistemdeki tüm içerik daha ilk günden indirilebilir hale gelecek mi, yoksa Netflix'te olduğu gibi bazı içeriklerde indirme ve çevrimdışı izleme engeli bulunacak mı, bunu 12 Kasım'dan itibaren öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum