Disney, Üçüncü Tron Filmini Onayladı

Legacy'nin ardından yeni bir çıkış

Yaklaşık 10 yıl önce vizyona giren Tron: Legacy filminin ardından Tron markasıyla ilgili pek haber alamadık. Aslında filmin 400 milyon dolar civarındaki gişe geliri bir devam filmini hak ettiğini işaret ediyordu ama stüdyo bu konuda bugüne kadar bir adım atmadı. Aradan geçen uzun yılların ardından Disney yeniden markayı canlandırmak istiyor ve Legacy'nin devam filmi için büyük planları var. 

Disney'in müzik bölümünün başında olan Mitchell Leib, yaptığı açıklamada yeni bir Tron filminin  yolda olduğunu açıkladı. Legacy filmine yaptıkları müziklerle gönüllerde taht kuran Daft Punk'ın da yeni filmde görev almasını istediklerini belirten Leib, Tron 3 için ellerinde bir senaryo olduğunu da açıkladı. Hatta ellerindeki senaryonun sansasyonel bir iş olduğunu ve bu konuda geç bile kaldıklarını itiraf etti. Filmi yönetmesi için ise Legacy'nin yönetmenliğini de yapmış olan Joesph Kosinski'nin dönüşüne umutlu bakılıyor. Hem Daft Punk hem de Kosinski'nin dönüşüyle yeniden heyecanlanmak için bir Tron filmine daha sahip oluruz diye düşünüyorum.

Devam filmini yapmak için bu kadar uzun süre beklemelerinin ardından bu dönemin yeni film için doğru zaman olduğunu düşünen Disney'i bu geç alınmış karara iten şeyin ne olduğu ise merak konusu. Filmin duyurulmasının ardından başrol için de isimler ortaya çıkmaya başladı. Şu an için gündemde yer alan Jared Leto ismi en yüksek potansiyele sahip aday olarak karşımıza çıkıyor. Disney ayrıca yeni yayın servisi Disney+ ile birlikte Tron markası altında yeni içerikler üretmeye de sıcak bakıyor. Tron: Legacy'nin devamı olacak üçüncü Tron filminin henüz çekim ya da vizyon tarihi belli değil. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum