Disney+'nın Marvel Dizileri, MCU'yu Doğrudan Etkileyecek

Kocaman bir Disneyverse'e doğru gidiyoruz...

Marvel Sinematik Evreni halihazırda 22 filmle karşımızda duruyor, bu evrende geçen çeşitli diziler de mevcut. Netflix'in Marvel dizileri de işin özünde sinematik evrenin parçalarıydı tabii bu bağlantıyı birkaç ufak detay dışında hiç göremedik. Fakat şimdi ufukta Disney+'nın yeni Marvel dizileri var ve bu diziler MCU'da doğrudan gördüğümüz karakterleri içeriyor, yani evrenin parçaları olarak karşımıza çıkacaklar. 

Disney+'nın gelecek planlarında yer alan üç Marvel dizisini biliyoruz, Loki, The Falconand The Winter Soldier ve WandaVision kesin olarak Disney+ üzerinden karşımıza çıkacak, bunların yanı sıra bir Hawkeye dizisi için de çalışmalara başlanıldığı söyleniyor. Captain Marvel filminin yapımcılarından Mary Livanos ve yazar Kelly Sue DeConnick Comicbook'a yaptıkları açıklamada yeni Marvel dizilerinin önemine dikkat çektiler.


Yeni dizilerin doğrudan sinematik evreni etkileyeceğini belirten Mary Livanos, "Bu diziler doğrudan Marvel Sinematik Evreni'nin geri kalanını etkileyecek, bunu yaparken de oldukça ciddi yollar kullanacaklar. Bu durum bizlere Marvel Stüdyoları altında oldukça güzel bir yayın alanı açılmasına yol açacak. Anlatmak istediklerimizi gerçekten anlatabileceğiz, tıpkı bir çizgi roman olayı ya da çok sayılı bir çizgi roman serisinin hikaye anlatışına bakışı gibi." diyerek yeni nesil Marvel dizilerinden büyük umutlarla bahsetti, umarım Mary Livanos'un dediği gibi yeni diziler bizlere yeni hikayeler ve anlatılmamış şeyler anlatmayı başarır. 

Ben şahsen Netflix dizilerinden Daredevil ve Punisher'dan keyif almıştım, ikisinin de MCU'nun içinde olması her zaman bir umut ışığı doğuruyordu ancak iki karakteri de hiçbir filmde göremedik. Zaten yukarıda da dediğim gibi tüm Netflix/Marvel karakterlerinin MCU içerisinde geçtiğini ufak detaylar sayesinde biliyorduk. Şimdi bu gelecek olan yeni diziler resmen ve ciddi bir şekilde MCU'nun içerisinde yer alacaklar, bakalım bu karakterlerin hangi hikayeleri bizlere anlatılacak, içlerinde Winter Soldier'ın hikayeleri beni en çok heyecanlandıranlar. Sizin detaylarını merak ettiğiniz MCU karakterleri kimler? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum