Disney+'nın Moon Knight Dizisi, Netflix'ten The Witcher'ın Yazarıyla Anlaştı

Toss a coin to the Moon Knight

Netflix'in yakın dönemde çıkardığı en başarılı işlerden birisi hiç şüphesiz The Witcher dizisi. Hatta öyle ki diziye olan ilgi giderek yükseliyor ve yakın zamanda The Witcher'ın Netflix'in en çok izlenen ilk sezon performansına ulaşması oldukça olası. Dizi şu ana kadar Netflix üzerinden 76 milyon kullanıcı tarafından izlendi. Hal böyle olunca dizinin yaratıcı ekibinde yer alan herkes için yeni imkanlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisi de dizinin senaristlerinden Beau DeMayo oldu. DeMayo'nun yeni projesi Disney+'nın yapacağı Moon Knight dizisi olacak.

Resmi Twitter hesabında bilgiler kısmına Moon Knight'ı da ekleyen başarılı yazar bu noktadan sonra Marvel Sinematik Evreni'nin de yaratıcı ekibinin bir parçası olacak. DeMayo ayrıca The Witcher: Nightmare of the Wolf adında bir animasyon filminin de senaryosunu yazıyor.

Moon Knight için tahmin edilen yayın tarihi ise 2021 yılının bahar dönemi. Eğer Beau DeMayo ve ekip dizide başarılı olursa çok büyük olasılıkla beyaz perdede de Moon Knight'ı izleme şansına erişiriz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum