Disney+'nın She-Hulk Dizisi Çizgi Roman Hikayesini Kullanacak

Kan bağıçşısı Bruce Banner

Eskiden çizgi roman uyarlamaları "neden çizgi romana sadık kalınmadı?" şeklinde ciddi eleştirilere maruz kalırdı. Ancak MCU ile birlikte bu en azından Marvel özelinde tamamen değişti ve artık Marvel Sinematik Evreni'ne uygun çizgi romanlar yazılmaya başladı. Tabii her çizgi roman hikayesi beyaz perdede mantıklı gözükecek diye bir kaide yok ama hayranların bir çoğu okumaya başlayarak sevdikleri karakteri bu şekilde izlemek istiyor. Çizgi romanlarda oldukça garip bir geçmişe sahip olan She-Hulk önümüzdeki dönemde Disney+ dizisine kavuşacak ve bu dizinin hikayesi de belli olmaya başladı.

Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters geçirdiği kazanın ardından kan nakline ihtiyaç duyar ve kuzeni Bruce Banner'dan alınan kan onu She-Hulk'a çevirir. Hulk'ın aksine sinirlenince değil sürekli olarak yeşil dolaşan Walters, 1980'lerden itibaren Marvel'ın önemli karakterlerinden birisi. Avengers ve Fantastik Dörtlü gibi ekiplerin parçası da olan She-Hulk özellikle işin mizah kısmında da etkileyici bir karakter. Disney'in orijinal hikayeye sadık kalacak olması bu açıdan da sevindirici. 

Yoğun bir şekilde diziye başrol arayan Disney, 26-34 yaşları arasında bir aktris arıyor. Aranan oyuncular içerisinde herhangi bir ırk sınırlaması yok. Zaten özünde yeşil olacak bir karakter için böyle bir sınırlama epey saçma olurdu. Yine de Asyalı bir She-Hulk seçeceklerini pek zannetmiyorum. Bruce Banner'ın kan bağışıyla dönüştüğü için Avengers: Endgame ile birlikte Professor Hulk olan Banner'ı bir noktada yeniden insan haliyle de göreceğiz gibi gözüküyor. Hulk'u hastanede kan verirken görmek oldukça tuhaf olur. 

Hayranlar tarafından She-Hulk için istenilen bir numaralı aktris Brooklyn 99'da da rol alan Stephanie Beatriz. Disney+ henüz dizi için resmi bir yayın tarihi açıklamadı. Dizinin başrolünün de belli olmasıyla birlikte çekimler yakın zamanda başlayacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum