Disney+'nın Yeni Marvel Belgeseli Behind The Mask Duyuruldu

Maskelerin arkasında kimler var?

Disney+ yayın platformu aktif olduğundan beri Disney markaları için oldukça fazla yapım duyuruluyor. The Mandalorian ile Star Wars başladı. Onu WandaVision ile Marvel takip ediyor. Sinematik anlamda ortalığı kasıp kavuran Marvel, aynı başarıyı yayın platformlarında da devam ettirecek gibi gözüküyor. Sadece dizi olarak değil çeşitli Marvel temalı belgeseller de bu platformdan yayınlanacak. Bu belgesellerden son açıklananı Behind The Mask belgeseli oldu. 

Kahramanların maskelerin arkasında kalan yüzüne yoğunlaşacağımız seride sadece MCU değil tüm Marvel evreni işin içerisinde olacak. Behind The Mask'in yayınlanan senaryo özeti şu şekilde:

"Çizgi romanların başlangıcından bu yana gizli kimlikler hem kahramanların hem de kötülerin normal hayatlarının önemli bir parçası oldular. Ancak jenerasyonlar boyunca yankılanan şey karakterlerin kendileri oldu. 1960'ların başlarındaki çizgi romanların Marvel Çağından bu yana yazarlar ve sanatçılar bu kimlikleri incelemeyle ve geliştirmekle eşit derecede uğraştılar. Bu efsanevi Marvel ürünleri ve hikayeleri sadece dünyayı bizim penceremizden yansıtmadı, onlar aynı zamanda kendi kimliklerinin ve ne olduklarının da bir yansıması haline geldi."

Joe Quesada gibi uzun yıllardır Marvel bünyesi altında yer alan bir marka hafızasının da yapımcıları arasında yer alacağı Behind The Mask aynı zamanda Stephen Wacker, Sarah Amos ve John Cerilli gibi isimleri de yapımıcı kadrosunda barındırıyor. Michael Jacobs'un yönetmenliğini yapacağı belgesel serisi 12 Şubat'ta Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum