Divinity: Original Sin 2'nin Yeni Savaş Videosu Yaratıcılık Dersi Veriyor

Sıra tabanlı savaşların ulaştığı seviye işte bu

Divinity: Original Sin'in savaşları başlı başına çok güzeldi, çeşitli element güçlerini kullanmak ve savaş alanında gerçek anlamda farklılık yaratmak falan inanılmaz eğlenceliydi. Divinity: Original Sin 2 ise sevdiğimiz ne varsa alıp bambaşka bir seviyeye taşıyor ki aşağıda izleyeceğiniz anlatımlı savaş videosu da bunun en büyük kanıtı.

Ne yani siz hala sadece savaş alanına yağ döküp ateşe vermeyi mi biliyorsunuz? Cık cık cık, hiç yakıştıramadım.

Yaklaşık üç dakika süren bu videoda Ranger, Mage, Rogue ve Warrior karakterlerimizin yeteneklerini birbirinden yaratıcı şekillerde kullandığını ve başta dezavantajlı gibi görünen grubumuzun bir anda durumu lehine çevirişini görüyoruz. Anlatıcının da olaya ayrı bir şevkle yaklaşması videoyu daha da keyifli hale getirmiş. Ben en çok Ranger'ın Nether Swap yeteneğini kullanarak düşmanlardan birini Priestess'ın yanına ışınlamasını, sonra da balistayı kullanarak ikisinden de kurtulmasını beğendim. Oyun sıra tabanlı olunca bu tür kararları verecek ve yaratıcı yollar kullanacak zamanı bulabiliyoruz elbette.

Mage'in lanetli yağ varillerinden birini kamp ateşinin üzerine bırakarak etraftaki herkesi lanetlemesi de hoş bir detaydı. Ayrıca savaş alanında yükseklikleri kullanmanın da son derece önemli hale geldiğini görüyoruz. Ranger resmen keklik gibi avlamaya başladı aşağıdakileri.

Divinity: Original Sin 2 PC için 14 Eylül'de resmi çıkışını yapacak, PS4 ve Xbox One versiyonları ise sonraki bir tarihte yayınlanacak. Geliyor gönlümün efendisi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum